Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/lapnyomd/public_html/library/wb_core/Common.php on line 903
Lapnyomda - Hírek - Élen a tekercses nyomtatásban is!

Élen a tekercses nyomtatásban is!

2019.08.06. 12:07
2019-től nyomdánkban lehetőség van tekercses kivitelű nyomdaipari termékek előállítására is! Új gépeink lehetővé teszik digitális keskeny, szélespályás nyomtatást, továbbá felxo nyomtatást is! Ezáltal darabszámtól függetlenül a legjobb piaci áron tudjuk előállítani Önnek címkéit!
Miért előny a tekercses nyomtatás?
Automatizált címkéző, palackozó berendezések esetén csak be kell fűzni a kinyomtatott tekercset és nincs szükség további munkafolyamat bevonására. A címke pozícióját, tekercselés irányát természetesen az Ön igényeihez igazodva állítjuk elő!
Kézi felrakás esetén a tekercses címkét egy mozdulattal le tudja választani a hordozóról, mivel gépeink a gyártás során leválasztják a mátrixot (köztes anyagot) ezáltal gyorsabban és precízebben tudja végezni termékének címkézését!  Csomagolás a néma eladó!
Napjaink trendjeihez igazodva kreatív és vinyl alapanyagokra is tudunk nyomtatni, késes finishelő berendezésünk pedig bármilyen formára kivágja megrendelt címkéjét! A késes digitális kivágásnak köszönhetően stancszerszám nélkül vágjuk formára a címkéket, ezáltal megspóroljuk önnek a szerszám előállítási költségét!

Koronázza meg termékét egyedi megjelenéssel!
Tekercses kivitelben is tudjuk megrendelt címkéjét digitálisan prégelni, ezáltal terméke ki fog emelkedni az áruházak polcairól! Összesen 92 árnyalatú fólia közül válogathat nálunk, legyen szó aranyról, ezüstről, vagy rosegold bármelyik árnyalatáról. A digitális prégelési technológiának köszönhetően a prégelés szerszám(klisé) nélkül tudjuk végezni, ezáltal további pénzt spórolunk Önnek!

Lap Nyomda Kft.
  • Cím:9023 Győr, Körkemence út 2.
  • Tel/fax:96/ 523 313
    96/ 523 314
    96/ 417 357
  • Mobil:20/ 94 22 415
  • Email:info@lap-nyomda.hu
Logó